Vključno s klavzulo tolmača in žigom sodnega tolmača

Sodni prevodi slovenščina/češčina

Domov / Prevodi in tolmačenje / Sodni prevodi

Strokovni prevodi

Sodno overjeni prevodi

Sodno overjeni prevodi so nujni, kadar potrebujete prevod uradnih dokumentov iz češčine ali v češčino. Te prevode pogosto zahtevajo državni organi, sodišča in druge institucije, zato morajo biti opravljeni v skladu z zakonom.

Zagotavljam vam overjene prevode iz češkega jezika in v češki jezik, in sicer prevode uradnih dokumentov, izpiskov iz matičnega registra, izpiskov iz matičnega registra o rojstvu, izpiskov iz matičnega registra o sklenitvi zakonske zveze, izpiskov iz kazenske evidence, izpiskov iz poslovnega registra in drugih dokumentov. Ponujam vam 20 let bogatih izkušenj pri prevajanju uradnih dokumentov in zagotavljanju sodnega prevajanja v slovenski ali češki jezik.

Vsi sodno overjeni prevodi so opremljeni s klavzulo in žigom sodnega tolmača. S tem je zagotovljeno, da je prevod veljaven in priznan pri sodiščih in državnih organih v Sloveniji in na Češkem. Overjeni prevod je vedno zvezan z izvirnikom ali overjeno kopijo dokumenta.

20 let izkušenj

Sodni prevodi glede na individualne zahteve

Če potrebujete hiter sodno overjeni prevod, lahko koristite moje ekspresne storitve. Prizadevam si, da se prilagodim vašim individualnim zahtevam in željam ter vam zagotovim najhitrejšo in najcelovitejšo možno storitev.

Za več informacij me kontaktirajte in preverite, kako lahko dobite overjene prevode iz češčine ali v češčino po ugodni ceni in v najkrajšem možnem času.