Prevodi v najvišji možni kakovosti

Prevodi slovenščina/češčina

Domov / Prevodi in tolmačenje / Prevodi

Strokovni prevodi

Ugodni prevodi z visoko stopnjo kakovosti

Ponujam vam profesionalne prevajalske storitve iz češčine in v češčino s poudarkom na kakovosti in natančnosti. Moje prevajalske storitve so cenovno ugodne, hkrati pa zagotavljajo visoko raven kakovosti.

Trudim se ugoditi vašim željam in zahtevam ter sem časovno prilagodljiv. To pomeni, da prevod pripravim v najkrajšem možnem času, ki bo ustrezal tudi vam.

Zagotavljam vam bogate in dolgoletne izkušnje na tem področju in imam skoraj neomejen prevajalski repertoar. Pri svojem delu uporabljam različna prevajalska orodja, moje storitve prevajanja v češčino pa so na voljo tako zasebnikom kot podjetjem.

Lahko se spopadem z vsakim vašim izzivom

Prevodi pisem, katalogov, člankov in drugih dokumentov

Iz češkega jezika in v češki jezik vam lahko ponudim prevode najrazličnejših dokumentov, pisem, splošnih besedil, navodil, katalogov, marketinških besedil, predstavitev, priročnikov, člankov, strokovnih študij, blogov, podnapisov, brošur in knjig.

Prevodi slovenskega leposlovja so posebno poglavje, moja bibliografija je na voljo tukaj.
Pri prevodih je samoumevna popolna diskretnost, možnost hitre dostave in vnaprej pripravljena ponudba, kar je nedvomno ugodneje kot pri prevajalskih agencijah. Če želite, da se vaše besedilo prevede iz češčine ali v češčino, ste prišli na pravo mesto, ni vam treba več iskati.